Meny

Nyheter

Renex vokser i Vestland

Vi har gleden av å informere om at Trine Teigland er ansatt som avdelingsleder i distrikt Vestland. Trine kommer fra stilling som prosjektleder, og har lang erfaring fra drift av ulike prosjekter. Trine vil bidra til å utvikle Renex videre og vil styrke Renex som en kvalitetsleverandør i distrikt Vestland.

Nyansatt avdelingsleder for kantinedrift i Møre og Romsdal

Renex er glad for informere om at Liv Øvstegård er ansatt som avdelingsleder kantinedrift i Møre og Romsdal. Liv vil bidra med drift og oppfølging av kantiner i Møre og Romsdal , og hun vil ha overordnet ansvar for vårt IK mat program. Vi er glade for å få Liv med på laget.

Renex styrker seg i Nordland

Fra 01. januar 2023 er Ronny Tangen ansatt som salgssjef for Nordland og Troms. Med Ronny på laget har vi fått en av landsdelens mest erfarne og dyktige personer i vår bransje.  Han vil bidra til utvikling både med tanke på salg og kvalitet i tjenestene. Renex er heldig som har fått Ronny med på laget.

Renex etablere seg i Nordland

Renex har inngått renholdskontrakt med en stor aktør i Nordland, og etablerer derfor kontor i Bodø. 

Fredd Henning Tangen er ansatt som distriktssjef for region Nordland og Troms. Fredd har lang erfaring fra servicebransjen og har bygd opp og drevet eget firma. I tillegg har han hatt ledende stillinger hos andre serviceleverandører. Renex er stolt av å få Fredd med på laget.

 

Ny avdelingsleder og teamleder Nordmøre og Romsdal

Vi har gleden av å meddele at Judita Mikalauskiene er ansatt som avdelingsleder for Nordmøre og Romsdal. Judita er opprinnelig fra Litauen, hun er 31 år og har en Bachelor i Business and Management fra universitet i Engeland. Hun jobber i dag med renhold og kantine for Renex. 

Renex har også inngått avtale med Sujitra Ratanametee om stilling som Teamleder for temp. avdeling i Nordmøre og Romsdal.

Sujitra har jobbet i Renex en stund, og har tatt ansvar for mye temp. arbeid. Vi har nå formalisert forholdet og fra 1. mai er hun formelt ansatt som teamleder.

 

Rolf Øia ansatt som direktør for vekst og utvikling.

Fra 01.05.2022 er Rolf ansatt i Renex med ansvar for vekst og utvikling. Han har mange års erfaring fra servicebransjen. Rolf har jobbet i toppledelsen på nasjonalt nivå for store aktører, og har i tillegg erfaring fra etablering og utvikling av egen virksomhet. 

De siste årene har Rolf jobbet med næringsutvikling i Trøndelag. 

 

Renex etablerer seg i Molde 

Renex har ansatt Olav Vågen som distriktsjef for Nordmøre og Romsdal. Med ansettelsen får vi stedlig ledelse i Molderegionene og vil etablere kontor og lager i området.  Olav har også ansvar for drift av kontoret i Kristiansund.  Olav er en energisk markedsrettet leder med lang erfaring fra næringslivet i Møre og Romsdal. Med Olav på laget forventer Renex fortsatt positiv utvikling i Nordmøre og Romsdal.

 

Renex styrker sin kompetanse på kantinedrift.

Fra 1. april 2020 ble Monica Langvatn ansatt som avdelingsleder for kantinedrift i Renex. Monica er utdannet kokk, har driftet egen restaurant (Let`s eat) og etablert catering selskapet Fole Gøtt. I tillegg har hun lang erfaring som kjøkkensjef på flere anerkjente serveringssteder. Monica tilfører Renex faglig trygghet og økt kompetanse innen matfaget.  Hun vil bidra til å videreutvikle vårt kantinekonsept og gjør oss til en bedre serviceleverandør. Renex drifter i dag 12 kantiner og forventer ytterlig vekst med Monica på laget.

 

Renex styrker sin posisjon i Bergen

Den 01.03.2020 ble Sandra Nilsen ansatt som avdelingsleder for Renex i Bergen. Sandra har mange års erfaring fra servicebransjen og vil styrke Renex som serviceleverandør i området. Med Sandra på laget er Renex klar for videre vekst. 

 

5.09.2019 Blue Fish-messe

 

 

02.01.2019  Ansatt Salgs- og Markedsjef:

I forbindelse med økende aktivitet og ordreinngang har Renex ansatt Salg- og markedsjef Endre Michael Nakken (t.h. i bilde) ved hovedkontoret i Ålesund.

Renex har siden oppstarten i 2011 hatt en veldig god utvikling. I følge daglig leder Peter J. Blindheim (t.v. i bildet) har de i dag en omsetning på 60 mill.,  150 ansatte fordelt på 90 årsverk. Renex leverer servicetjenestene renhold, kantine, vaktmester og riggdrift.

Renex har avdelingskontor i Kristiansund og et 100% eiet datterselskap i Bergen.

Daglig leder Blindeheim forventer videre vekst og tror at med Endre Nakken på laget er vi enda bedre rustet til  å ta nye markedsandeler.

 

 

08.12.2018 Julebord avd. Ålesund - Fjellstua