Meny

Nyheter

 

Renex styrker sin kompetanse på kantinedrift.

Fra 1. april 2020 ble Monica Langvatn ansatt som avdelingsleder for kantinedrift i Renex. Monica er utdannet kokk, har driftet egen restaurant (Let`s eat) og etablert catering selskapet Fole Gøtt. I tillegg har hun lang erfaring som kjøkkensjef på flere anerkjente serveringssteder. Monica tilfører Renex faglig trygghet og økt kompetanse innen matfaget.  Hun vil bidra til å videreutvikle vårt kantinekonsept og gjør oss til en bedre serviceleverandør. Renex drifter i dag 12 kantiner og forventer ytterlig vekst med Monica på laget.

 

Renex styrker sin posisjon i Bergen

Den 01.03.2020 ble Sandra Nilsen ansatt som avdelingsleder for Renex i Bergen. Sandra har mange års erfaring fra servicebransjen og vil styrke Renex som serviceleverandør i området. Med Sandra på laget er Renex klar for videre vekst. 

 

5.09.2019 Blue Fish-messe

 

 

02.01.2019  Ansatt Salgs- og Markedsjef:

I forbindelse med økende aktivitet og ordreinngang har Renex ansatt Salg- og markedsjef Endre Michael Nakken (t.h. i bilde) ved hovedkontoret i Ålesund.

Renex har siden oppstarten i 2011 hatt en veldig god utvikling. I følge daglig leder Peter J. Blindheim (t.v. i bildet) har de i dag en omsetning på 60 mill.,  150 ansatte fordelt på 90 årsverk. Renex leverer servicetjenestene renhold, kantine, vaktmester og riggdrift.

Renex har avdelingskontor i Kristiansund og et 100% eiet datterselskap i Bergen.

Daglig leder Blindeheim forventer videre vekst og tror at med Endre Nakken på laget er vi enda bedre rustet til  å ta nye markedsandeler.

 

 

08.12.2018 Julebord avd. Ålesund - Fjellstua