Meny

Kontorvask og jevnlig renhold

Man kan si at et rent kontor er undervurdert når dette bidrar til et sunt arbeidsmiljø for dine kollegaer. Samtidig bidrar det til et bedre inneklima fysisk på kontoret. Samtidig kan man ikke fornekte at et rent kontor fremstår som langt mer seriøst enn et urent.

For deg som ønsker jevnlig renhold på kontoret i ypperste kvalitet kan du trygt benytte deg av våre tjenester innen kontorvask.

Vi i Renex er en bedrift som følger filosofien om at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder. Hos oss forventer vi at våre medarbeidere stiller krav til oss som arbeidsgiver, samtidig som vi stiller sunne og positive krav tilbake. For deg som bedrift og oppdragsgiver betyr dette et perfekt resultat - gang på gang!


Kontinuerlig utvikling er viktig


Vi er en renholdsbedrift med fokus på utvikling og kontinuitet. Dette har medført til at vi har flere medarbeidere som er utdannet på nivå 4 ved Teknologisk institutt (TI) for gjennomføring og kontroll etter INSTA 800/ RTB standard. I tillegg er det verdt å legge til at samtlige medarbeidere som jobber innenfor NMS gjennomgår hygienekurs ved oppstart, og må gjennomføre årlig oppdatering. Vi bruker TI for å videreutdanne ledende medarbeider etter INSTA standarden.

Vi har avdelinger i Bergen, Molde, Ålesund og Kristiansund og er det naturlige valget for deg som ønsker en lokal aktør til å håndtere renholdet på kontoret.

Vi anbefaler deg å ta kontakt dersom du har spørsmål i forbindelse med kontorvask!

 

Avdelinger

 

Ålesund

Post- og besøksadresse

Hundsværgata 8

6008 Ålesund

Sentralbord: 400 10 015

e-post: oyvind@renex.no

 

Bergen

Post- og besøksadresse

Vollane 2

5105 Eidsvåg i Åsane

Sentralbord: 959 05 800 

Tlf. 905 65 028

e-post: richard@renex.no

 

Kristiansund

Post- og besøksadresse:

Industriveien 4 B

6517 Kristiansund

Tlf. 416 09 090

e-post: hjalmar@renex.no

 

Molde

Tlf. 954 31 874

e-post: olav@renex.no